PRESKOČI NAVIGACIJO
Naj ti povem svojo zgodbo

Naj ti povem svojo zgodbo je knjiga, ustvarjena za deljenje spominov starih staršev. Vanjo so skozi vprašanja v več oblikovno zaokroženih delih zajete teme o otroštvu, družini, ljubezni, prijateljstvu, vsakodnevnih navadah, nasvetih za življenje. Obdana so s kaligrafsko izpisanimi citati ter rahločutnimi ilustracijami, ki čudovito nadgrajujejo vsebino.

DRAGA BABICA, DEDEK, tu je knjiga, prostor za tvojo ali vajino zgodbo. Zgodba za mlado generacijo. Naj bo platno, na katerega stari starši vtisnejo svoje zgodbe spominov skozi besede in slike.

DRAGA VNUKINJA, VNUK, naj bo knjiga darilo, povabilo starim staršem, da z vnuki delijo svojo zgodbo, svoje skrivnosti in spomine, nauke za življenje. Spomini so kot iskre, ki pod pepelom tlijo. Ujemi jih v knjigo, naj znova zažarijo.

Redna cena:

27,50 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 3800538600003
Specifikacija 27x21x1,2
Avtor NIKO GRAFENAUER, IGLIČAR VIDA
ISBN 3800538600003

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.