PRESKOČI NAVIGACIJO
Sladki prigrizki

Knjiga Sladki prigrizki vsebuje 51 različnih receptov za pripravo piškotov, sladic v kozarcih in drobnega peciva. Recepti so oblikovani tako, da niso prezahtevni in so sestavine zanje vsem dostopne. Zapisani na tak način so tako primerni in bodo služili vsem uporabnikom ljubiteljskega slaščičarstva ali bodo navdih za nove kreacije.

Redna cena:

24,90 €
Količina:
Dodaj v košarico

Predstavitev

Knjiga receptov Sladki prigrizki v prvem poglavju ponuja recepte za pripravo različnih vrst piškotov. Pripravite popularne ameriške piškote, medenjake, slavne linške piškote ali sočne jaffa piškote, v katere bo vsak z veseljem ugriznil. Vaša jutra ob skodelici kave ali čaja bodo s piškoti po teh receptih zagotovo še slajša. Nadaljujete na poglavje z več kot desetimi različnimi recepti za pripravo sladic v kozarcih. Razpon različnih kombinacij okusov sega vse od klasičnega čokoladnega belega moussa z jagodami do čokoladnega Baileys-a v kozarcu.

Na koncu vstopite še v svet priprave drobnega peciva, kjer najdete mešanico trandicionalnih receptov v kombinaciji različnih stuktur in okusov drobnega peciva. Vprašanja, ali je velikost jajc res pomembna, kako se pripravi biskvitna masa, kako se topita čokolada in kako želatina, kako se stepa sladka smetana za kreme ipd., ne bodo več le vprašanja, saj smo v knjigi nekaj prostora namenili tudi sestavljanju tort in ostalim nasvetom, ki jih je po našem mnenju potrebno upoštevati pri peki.

V knjigi so poleg slik vseh sladic tudi nazorno opisani koraki priprave, ob vsakem receptu pa vas čakajo še dodatne informacije o času priprave, zahtevnosti in količini, ki jo dobite s pripravo recepta.

Podrobnosti

EAN 3830069840852
Specifikacija 30.2x21.6x2
Avtor LAMUT ERIK
ISBN 3830069840852

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.