PRESKOČI NAVIGACIJO
Lili in Bine 3, medpredmetni delovni zvezek + koda za LILIBI.SI (FSC)

Središče kompleta Lili in Bine je medpredmetni delovni zvezek. V njem se ciljno in tematsko povezujejo trije predmeti: slovenščina, spoznavanje okolja in matematika. Medpredmetne povezave so vključene le tam, kjer je to smiselno. V 2. in 3. razredu so dodani tudi učni listi za glasbeno vzgojo. Vsi ostali predmeti so v vsakem razredu medpredmetno povezani v pripravah za učitelje. Medpredmetni delovni zvezek je razdeljen v šest delov, ki si med letom sledijo zaporedoma. V vsakem delu so zastopani omenjeni trije oz. štirje predmeti. Delovni zvezek sestavljajo učni listi za slovenščino, spoznavanje okolja, matematiko in glasbo, kljub temu pa so ohranjene značilnosti jezika posameznega predmeta. Učni listi si sledijo glede na tematsko, tedensko in dnevno načrtovanje pouka. Pozornost je namenjena zaporedju uresničevanja ciljev pri posameznem predmetu in temu, katere vsebine in cilji se pri predmetih lahko združujejo in povezujejo. Prav tako je zaporedje premišljeno glede na pridobivanje znanja in spretnosti pri ciljih, ki se pri predmetih podvajajo. Delovni zvezek ima deset tematskih sklopov, ki so med seboj ločeni z barvnimi pasicami na vrhu strani in ostajajo isti v vseh treh razredih, kar je pomembno za poučevanje v kombiniranih oddelkih. Avtorice: Mira Kramarič, Milka Kern, Majda Pipan (slovenščina) Nataša Grošelj, Marija Ribič (spoznavanje okolja) Martina Rajšp, Jasna Žic (matematika) Nuša Juvan (glasba)

Redna cena:

49,00 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 3831075924345
Specifikacija 29x21x3,2
Založnik ZALOŽBA ROKUS KLETT, D.O.O.
Avtor VEČ AVTORJEV
ISBN 3831075924345

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.