PRESKOČI NAVIGACIJO
V vseh poslovalnicah DZS d.d. lahko unovčite BON 21 za nakup delovnih zvezkov, učbenikov in knjig. Za več informacij kliknite Tukaj.
Slovensko-poljski slovar

Slovar sega na različna področja mišljenja in ubesedovanja. Sestavljavca sta vanj sprejela tudi tiste slovenske besede, ki se kljub podobnemu zvenu in enakemu pomenu razlikujejo od ustreznih poljskih besed po slovničnih lastnostih, glasoslovni podobi in pravopisu. Slovar ne upošteva narečnega besedja, število arhaizmov je omejeno, izbor strokovnega besedja pa pričakuje obzorje povprečnega izobraženca. V slovarju so navedene razlike v spolu med slovenskimi in poljskimi samostalniki ter posebnosti pri spremembah samostalniških, glagolskih in pridevniških oblik. Pri posameznih geslih so različni pomenski sklopi pregledno označeni, prav tako tudi frazeologija in druge posebne rabe besed.

 

40.000 gesel s podgesli

Redna cena:

30,67 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9788634112115
Število strani 636
Specifikacija 20x15x3,5
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor TONE PRETNAR, BOŽENA OSTROMECKA-FRACZAK
ISBN 863411211X

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.