PRESKOČI NAVIGACIJO
Potovanje besed 5, delovni zvezek

Didaktični komplet učbenikov in delovnih zvezkov Književnost 4, 5 nadaljuje koncept učbenikov za književnost v triletnih šolah. Namenjen je prvemu in drugemu letniku poklicno-tehniškega izobraževanja (nadaljevalni program iz triletnih šol). Vključuje učno snov, ki jo učenci v triletnih šolah niso obravnavali, a jo zahteva redni štiriletni program z zaključnim izpitom. V učbeniku za prvo leto poklicno-tehniškega izobraževanja so zbrana besedila od najstarejših književnosti do vključno evropskega in slovenskega realizma, v didaktičnem kompletu za 2. razred pa učna snov od realizma do sodobne književnosti. Učbeniška snov je didaktično členjena na tri sklope: motivacijski uvod, predstavitev literarne dobe, njenih literarnih prvin ter analiza in interpretacija izbranih besedil, govorna in pisna poustvarjalnost in ustvarjanost.

 

 

Redna cena:

9,50 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9788634127546
Datum izdaje 26.04.2001
Število strani 84
Specifikacija 29x21x0,5
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor MAGDA CENCELJ
ISBN 8634127540

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.