PRESKOČI NAVIGACIJO
Literarna teorija

Priročnik dr. Janka Kosa dopolnjuje nekatere vsebine, ki jih je avtor objavil že v Očrtu literarne teorije, in jih v Literarni teoriji širi z novimi poglavji. Knjiga bo dober priročnik tako dijakom kot učiteljem, saj razlaga sestavo literarnega dela, pojasnjuje temeljne literarnoteoretične prvine, se podrobno ustavlja ob zunanji in notranji zgradbi, obravnava posamezne literarne vrste in zvrsti ter se s poglavjem o vrednosti literarnega dela opredeljuje do vprašanj o literarnih vrednotah in literarni tipologiji. Knjigo odlikujejo tudi bogata bibliografija s seznami študijske literature, pregledno stvarno kazalo literarnih pojmov in prijazna likovno-grafična oprema.

 

 

 

 

Redna cena:

14,54 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9788634127607
Datum izdaje 13.03.2001
Število strani 196
Specifikacija 23x16x1,5
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor JANKO KOS
ISBN 8634127605

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.