PRESKOČI NAVIGACIJO
Geografija 8, učbenik

Učenci bodo v učbeniku spoznavali Severno, Srednjo in Južno Ameriko, Afriko, Avstralijo, Oceanijo, Arktiko in Antarktiko. Raziskovali bodo nove pokrajine in ob tem odkrivali pestrost in drugačnost kultur na omenjenih celinah. Vsebinski in oblikovni koncept učbenika je nadaljevanje oz. nadgradnja učbenika za 7. razred.Učbenik je opremljen z bogatim slikovnim gradivom.
 

Redna cena:

15,50 €
Količina:
Dodaj v košarico
Čas dostave Na zalogi

Predstavitev

Didaktični instrumentarij usmerja učenca k raziskovanju, seveda v okviru možnosti. Ob uporabi  učbeniškega gradiva za geografijo v razredu priporočamo  tudi uporabo kompleta ročnih zemljevidov posameznih celin, ki smo jih pripravili v skladu z Unescovimi priporočili o zapisovanju zemljepisnih imen, zahtevnost pa je prilagojena učenju v
osnovni šoli.

Podrobnosti

EAN 9788634128260
Datum ponatisa 13.09.2004
Datum izdaje 21.08.2001
Število strani 96
Specifikacija 29x20x0,7
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor ANA VOVK
ISBN 8634128261

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.