PRESKOČI NAVIGACIJO
Zgodovina glasbe 1, Od začetkov do baroka, učbenik

Učbenik je namenjen učencem, ki poslušajo predmet zgodovina glasbe v 3. letniku srednje glasbene šole. Zasnovan je kot prvi del kompleta za pouk zgodovine glasbe; le-temu bo sledil tudi učbenik za 4. letnik. Učbenik obsega zgodovino glasbe od prvotnih ljudstev do konca baroka, zajema glasbena obdobja antike, srednjega veka, renesanse in baroka, vsa glasbena obdobja ponazarja z glasbenimi primeri ali zanimivimi pričevanji, pojasnjuje razvoj glasbil in plesov preteklih obdobij, z bogatim slikovnim gradivom približuje estetski okus posameznega obdobja. Potrjen za pouk Zgodovine glasbe v tretjem razredu umetniške gimnazije.

 

 

Redna cena:

21,60 €
 * Košarica ni na voljo, ker artikel ni dobavljiv.
Čas dostave Ni na zalogi

Podrobnosti

EAN 9788634138344
Datum ponatisa 09.05.2019
Datum izdaje 17.11.2004
Število strani 208
Vezava Broširano-rezkano
Specifikacija 19x27x0,9
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor BLAŽIČ PRIMOŽIČ JASNA
ISBN 8634138348

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.