PRESKOČI NAVIGACIJO
Besedilne vrste na poklicni maturi, delovni zvezek

"Besedilne vrste na poklicni maturi pri slovenščini" je priročnik in delovni zvezek hkrati; namenjen je vsem, ki se pripravljajo na poklicno maturo. Sledi sodobnim didaktičnim izhodiščem, saj dijaka sistematično vodi skozi proces spoznavanja besedilnih vrst - od problemske (življenjske) situacije, v kateri se kot posameznik lahko znajde in od njega zahteva vedenje o neki besedilni vrsti, pa do novih življenjskih situacij, v katerih bo lahko pridobljeno znanje znova uporabil. Njegova posebna prednost je v premišljeni procesni zasnovanosti: priročnik ni namenjen zgolj utrjevanju in ponavljanju znanja, ampak predvsem učenju. Učitelj ga lahko s pridom uporablja že med samo obravnavo besedilnih vrst, saj je zasnovan tako, da se kandidat uči ob lastni aktivnosti.

 

Redna cena:

15,00 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9788634140026
Datum izdaje 06.09.2005
Število strani 190
Specifikacija 20x29x0,9
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor METKA BRCKO, DUBRAVKA BERC PRAH
ISBN 8634140024

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.