PRESKOČI NAVIGACIJO
Strežba z animacijo, učbenik

Učbenik za predmet strežba v 4. letniku gostinskih šol Učbenik je namenjen dijakom četrtih letnikov programov gostinski tehnik, gostinsko-turistični in turistični tehnik. V učbeniku so osnovna znanja strežbe povezana s temeljnimi načeli in pravili animacije in v tem smislu pomeni nadaljevanje obstoječega učbenika Strežba.

Zajema teme, kot so: animacija, njeno vključevanje v ponudbo, načrtovanje, sestava in oblikovanje ponudbe, načrtovanje, organizacija in postrežba rednih in izrednih obrokov, skladna ponudba jedi in vina, priprava jedi pred gostom, mešanje pijač, dekoracija, različne oblike postrežbe, slovenske narodne jedi in običaji, alternativna prehrana, osnova dietne prehrane, izbor in nakup strežnega inventarja, reklamacije.

 

Potrjeno: Moduli - program gastronomija, za vse letnike

Redna cena:

12,20 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9788634140378
Datum izdaje 26.10.2005
Število strani 128
Specifikacija 28x20x0,8
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor ZAVODNIK SLAVA, GABRIJELA JOŠT
ISBN 8634140377

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.