PRESKOČI NAVIGACIJO
Stezice do besedne umetnosti 1, delovni zvezek

Delovni zvezek uvaja nov koncept ponazoritve snovi pri pouku književnosti, učno gradivo predstavlja z miselnimi vzorci, ki omogočajo lažje pomnjenje, dijake spodbuja k samostojnemu »prevajanju« miselnega vzorca v govorno ali pisno besedilo, z vprašanji in nalogami spodbujajo k izražanju doživetja in vrednotenja, k primerjanju in samostojni razlagi ključne prvine besedila, tvorjenju enogovornih besedil, recitaciji, esejskemu, ustvarjalnemu pisanju ter različnim oblikam poročanja o domačem branju, vsebujejo izbrano, bogato likovno opremo z reprodukcijami del slovenskih in svetovnih umetnikov, ki so ustvarjali v obravnavanih slogovnih obdobjih. Delovni zvezek za 1. letnik obravnava orientalsko književnost, književnost v obdobju antike, srednjega veka, humanizma in renesanse, protestantizma, protireformacije in baroka, ljudsko slovstvo ter literaturo klasicizma in razsvetljenstva.

Redna cena:

14,30 €
 * Košarica ni na voljo, ker artikel ni dobavljiv.

Podrobnosti

EAN 9789612092849
Specifikacija 29x21x1,2
Založnik ZALOŽBA ROKUS KLETT, D.O.O.
Avtor VEČ AVTORJEV
ISBN 9612092842

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.