PRESKOČI NAVIGACIJO
Project 2, delovni zvezek + MULTI-ROM, 3.izdaja

Prenovljen učbeniški komplet Project 2 (3. izdaja) za pouk v 6. razredu prinaša nov pristop pri učenju in bogatenju besedišča, več raznovrstnih, daljših in originalnih besedil, ki bodo učence pritegnile k branju in razmišljanju, ter sodobno ilustracijo za še boljšo motivacijo pri učenju.

Nov izdelek za medkulturno (Culture) in medpredmetno povezovanje (cross-curriculum), velika individualizacija pri projektnem delu ter stran za samovrednotenje kar najbolj sledijo spremembam, ki jih prinaša novi učni načrt.

Delovni zvezek je obogaten z interaktivnim CD-romom, ki vsebuje naloge in jezikovne igre za utrjevanje besedišča in slovnice, naloge za poslušanje ter video vsebine za medkulturno povezovanje.

Redna cena:

18,90 €
Količina:
Dodaj v košarico
Čas dostave Na zalogi

Podrobnosti

EAN 9780194763493
Specifikacija 27x21x0,5
Založnik MLADINSKA KNJIGA TRGOVINA D.O.O.
Avtor VEČ AVTORJEV
ISBN 9780194763493

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.