PRESKOČI NAVIGACIJO
Business Vocabulary in Use, Intermediate + CD-ROM, 2. izdaja

Business Vocabulary in Use na stopnji Intermediate je odličen pripomoček za vse, ki želite izboljšati angleščino, ki jo uporabljate v vsakodnevnem poslovnem življenju.

Vadnica prinaša priljubljen format zbirke In Use, in sicer dvostransko strukturo poglavij z razlago na levi strani in vajami na desni strani in je odlična za samostojno delo.

Vsebuje specifično besedišče, namenjeno poslovni komunikaciji v  66 poglavij. 46 dvostranskih poglavij je namenjenih tematskemu besedišču, npr. finance, marketing, organizations ipd., preostalih 20 pa pokriva besedišče, ki je nujno potrebno za poslovne veščine, npr. presentations, meetings, negotiations.

Besede in izrazi, ki jih najdete v knjigi, temeljijo na realnih delovnih situacijah, zaradi česar je knjiga resnično uporaben in dragocen pripomoček.

Vsebuje rešitve, priložen je tudi CD - rom z interaktivnimi vajami in zvočnimi posnetki.

Redna cena:

23,50 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9780521748629
Specifikacija 20x12x1
ISBN 9780521748629

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.