PRESKOČI NAVIGACIJO
V vseh poslovalnicah DZS d.d. lahko unovčite BON 21 za nakup delovnih zvezkov, učbenikov in knjig. Za več informacij kliknite Tukaj.
Longman Active study Dictionary + CD-ROM

S prenovljeno, že 5. izdajo slovarja Longman Active Study Dictionary, boste boste brez težav nadgradili svoje znanje angleščine!

Slovar je odličen za vse, ki se prvič srečajo z uporabo enojezičnega slovarja, kot tudi za uporabo v srednješolskih programih do stopnje Upper Intermediate!

Slovarju v knjižni obliki je priložen CD-ROM s celotnim slovarjem v elektronski obliki, kjer boste našli tudi izgovorjavo in kratek pregled slovnice z interaktivnimi vajami. 

Več kot 100 000 gesel

 

Redna cena:

28,47 €
 * Košarica ni na voljo, ker artikel ni dobavljiv.

Predstavitev

Slovar vsebuje več kot 100.000 gesel, priložen CD-ROM omogoča poslušanje britanske in ameriške izgovorjave ter vsebuje aplikacijo Longman Vocabulary Trainer in Pronunciation Trainer-za učinkovito učenje besedišča in pravilne izgovorjave, razlage so jasne in enostavne-temeljijo na uporabi 2000 najpogosteje uporabljenih besed!

Podrobnosti

EAN 9781408232361
Specifikacija 20x13x3,5
ISBN 9781408232361

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.