PRESKOČI NAVIGACIJO
New Challenges 1, učbenik

Z učbeniki New Challenges vstopa med ponudnike osnovnošolskih gradiv za poučevanje angleščine založba Pearson, vodilna svetovna založba na področju izobraževanja. Verjamemo, da bo založba Pearson s svojo vizijo, ki se odraža v odličnih gradivih za poučevanje, v slovenski šolski prostor z novimi učbeniki vnesla svežino in nove možnosti.

 

Prednosti:

- sodobni učbeniški kompleti, ki upoštevajo smernice Skupnega evropskega jezikovnega okvirja in so v skladu s    prenovljenim učnim načrtom za angleščino v 3. triletju
- premišljena zasnova učbenikov nagovarja vse tipe učencev, hkrati pa omogoča tudi delo s skupinami z različnim    predznanjem.
- obsežna in sodobna e-podporo, ki je ključen element razvoja informacijske družbe in nujna za sodoben način poučevanja.

Redna cena:

22,90 €
Količina:
Dodaj v košarico
Čas dostave Ni na zalogi

Rok dobave do 15 dni

Podrobnosti

EAN 9781408258361
Specifikacija 29x21x1
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor VEČ AVTORJEV
ISBN 9781408258361

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.