PRESKOČI NAVIGACIJO
Lextra Sprachkurs Plus

Novost v zbirki Lextra, Sprachkurs Plus, je namenjena samostojnemu učenju ali obnavljanju znanja nemščine! Komplet sestavljajo vadnica, zvočni posnetki in knjižica z navodili v angleščini.          

- Lextra: Sprachkurs Plus omogoča učenje avtentičnega in sodobnega jezika na začetni stopnji,   

- Lehrbuch v nemščini vsebuje jasna in nazorna navodila, poleg tega pa tudi širok nabor vaj in informacije o načinu  živjenja v nemško govorečih deželah.
- Begleitbuch vsebuje vsa navodila v angleščini , rešitve, informacije o izgovarjavi, dvojezični nemško – angleški      slovarček in razlago slovnice.  
- Lextra: Sprachkurs Plus  vsebuje tudi komplet dveh zgoščenk, na katerih so dialogi in zvočni posnetki, namenjeni   razvijanju slušnega razumevanja in pravilne izgovarjave.  

 

Redna cena:

31,00 €
 * Košarica ni na voljo, ker artikel ni dobavljiv.
Čas dostave Ni na zalogi

Podrobnosti

EAN 9783589020195
Specifikacija 24.5x17.2x2
ISBN 9783589020195

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.