PRESKOČI NAVIGACIJO
Mlada obzorja, književnost 3, učbenik

Učbeniki Mlada obzorja 1-3 so pisani po prenovljenem učnem načrtu za slovenski jezik v srednjem poklicnem izobraževanju. Sledijo izhodiščnim didaktičnim ciljem pouka književnosti, tj. komunikaciji z besedilom. Umetnostna besedila so obravnavana po tematskih sklopih, literarni pouk usmerjajo temeljne dejavnosti -motivirano branje, doživljanje, razumevanje in vrednotenje oz. interpretacija besedila.

Redna cena:

14,90 €

Spletna cena:

14,45 €

Prihranek:

0,45 €
Količina:
Dodaj v košarico

Predstavitev

Opremljena so z literarnovednimi informacijami (razlago literarnih pojmov in pojavov, življenjepisi, literarnimi utrinki), slovarčkom besed in raznovrstnimi nalogami za ustno in pisno izražanje. Novost je t.i. Malo berilo, ki vključuje izbirna besedila, namenjena dodatnemu branju in urjenju pridobljenih zmožnosti. V tretjem letniku so umetnostna besedila umeščena v literarna obdobja in utrjujejo znanje po literarnozgodovinskem načelu. Obveznim besedilom se pridružujejo izbirna besedila v Malem berilu.

Podrobnosti

EAN 9788634141030
Datum ponatisa 08.07.2020
Datum izdaje 28.08.2007
Število strani 144
Vezava Broširano-rezkano
Specifikacija 21x29x0,5
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor JANA KVAS
ISBN 9788634141030

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.