PRESKOČI NAVIGACIJO
V vseh poslovalnicah DZS d.d. lahko unovčite BON 21 za nakup delovnih zvezkov, učbenikov in knjig. Za več informacij kliknite Tukaj.
Nuova grammatica pratica della lingua italiana

Nuova grammatica pratica della lingua italiana prinaša priljubljen pristop v novi, sodobni in privlačni preobleki. Prenovljena izdaja ene izmed najbolj priljubljenih italijanskih slovnic na svetu prinaša:     

- Jasne in enostavne razlage, ki slovnična pravila predstavijo na razumljiv in pregleden način,
- vaje, s katerimi lahko hitro in učinkovito preverite usvojeno znanje, premišljeno stopnjujejo raven zahtevnosti,
- slovnična pravila in razlage dopolnjujejo  avtentične situacije, preko katerih dodaja koristne informacije v zvezi z načinom življenja, kulturo       in  zgodovino Italije,
- poleg tega tudi opozarja na številne pogosto uporabljane besedne zveze in fraze.

Na koncu knjige so zbrane tudi rešitve nalog.

Prenovljena izdaja je razširjena in dopolnjena z novimi vajami, preglednicami in shemami, različnimi jezikovnimi zanimivostmi in napotki za samostojno učenje.

Redna cena:

24,00 €
Količina:
Dodaj v košarico
Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.