PRESKOČI NAVIGACIJO
Baron žepnica

Edina stvar, ki je mikavnejša od zlata …

Redna cena:

12,90 €

Akcijska cena:

9,03 €

Prihranek:

3,87 €
Količina:
Dodaj v košarico
-30%

Predstavitev

Zlata doba mesta New York blesti tako kot možje iz kluba starih in bogatih Newyorčanov, ki imajo v rokah vso oblast. Toda eden od pragmatičnih industrialcev bo pravkar spoznal, da si človek življenje sicer lahko kroji sam, ljubezen pa je stvar usode.
William Sloane, ki se je rodil v eni najuglednejših newyorških družin, je železniški baron, ki ima prave prijatelje na pravem mestu. Ne glede na vse, kar je dosegel, vedno hoče doseči še več. Zagotovil si je najvišje mesto v družbi in zdaj se ozira po politični karieri. Nihče ga ne bo odvrnil od tega cilja – razen morda očarljive sleparske umetnice, ki je na tej poti ni predvidel.
Ava Jones se preživlja na edini način, ki ga pozna. Kot 'Madam Zolikoff' vodi za nos občinstvo,
eš da je sposobna komunicirati z duhovnim svetom. Toda njen skrbno ustvarjeni lik je skoraj uničen, ko v njeno življenje vstopi Will Sloane – in razkrije njeno goljufijo. Sleparka je prepričana, da čednega milijonarja lahko premami, da bo obdržal njeno skrivnost zase, in da svoje sposobnosti lahko uporabi pri njegovi kampanji – dokler on ne postane tisti, ki jo popolnoma uroči.

Podrobnosti

EAN 9789610038009
Specifikacija 12.5x2.4x19
ISBN 9789610038009

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.