PRESKOČI NAVIGACIJO
Zgodbe za lahko noč za uporniške punce 2

Nadaljevanje fascinantne knjige, ki je dosegla sam vrh lestvice prodajnih uspešnic New York Timesa, deklicam po vsem svetu pa prinesla navdih, da sanjajo drzneje, si zastavljajo višje cilje in se še bolj zagrizeno borijo. Zgodbe za lahko noč za uporniške punce 2 je popolnoma nova zbirka stotih zgodb za lahko noč, ki pripovedujejo o izjemnih ženskah – od Nefretete in Rosalind Franklin do Beyoncé in J. K. Rowling. V knjigi boste našli kraljice in aktivistke, baletke in odvetnice, piratke in računalniške znanstvenice, astronavtke in izumiteljice – same osupljive ženske, ki vzbujajo razburljiv občutek, da je mogoče prav vse. Oziroma kot je zapisala Melinda Gates: »Ta čudovita knjiga deklicam dokazuje, da lahko postanejo, kar koli želijo.« Po izjemnem svetovnem uspehu, ki ga je doživela knjiga Zgodbe za lahko noč za uporniške punce po vsem svetu, sta se Francesca Cavallo in Elena Favilli, italijanski umetnici, ki živita v Los Angelesu, odločili izbrati novih 100 izjemnih žensk, ki so usodno ...

Redna cena:

19,99 €
 * Košarica ni na voljo, ker artikel ni dobavljiv.

Podrobnosti

EAN 9789610039532
Specifikacija 18.3x2.2x24.
ISBN 9789610039532

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.