PRESKOČI NAVIGACIJO
Geografske značilnosti Slovenije, priprava na maturo - učbenik

Piscem učbenika je s tekočim in razumljivim besedilom, "smiselno"podkrepljenim z zanimivim grafičnim in slikovnim materialom, uspelo ustvariti učbenik, ki dijake motivira k delu in jim Slovenijo predstavi na ustrezen in zanimiv način. Vsebina učbenika odseva sodobna spoznanja geografije, je strokovna in metodično didaktično ustrezna.
Marijana Likar, recenzentka

Učbenik je v okviru učnega načrta strokovno in metodično dobro pripravljen, primerljiv s sodobnimi geografskimi učbeniki. S strokovnega vidika so vsebine podane neoporečno.
dr. Marijan M. Klemenčič, recenzent

Pisci učbenika so morali usklajevati in razreševati različne strokovne in didaktične poglede na geografske pojave in process v Sloveniji, kar ni bilo enostavno delo. Usklajevanje je pripeljalo do učbenika, ki predstavlja zaključek srednješolskih geografskih znanj.
Franc Grlica, recenzent
 

Redna cena:

15,90 €
Količina:
Dodaj v košarico
Čas dostave Ni na zalogi

Dobavljivo po 21.8.2020

Podrobnosti

EAN 9789610102625
Založnik MLADINSKA KNJIGA ZALOŽBA D.D.
Avtor VEČ AVTORJEV
ISBN 9789610102625

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.