PRESKOČI NAVIGACIJO
Vrt v malem - razkošje lončnic za vse letne čase

Ustvarite si čudovit vrtiček, četudi vas morda ovira prostorska stiska. V knjigi VRT V MALEM boste našli izjemne nasvete za vrtnarjenje v cvetličnih posodah. Tovrstno vrtnarjenje je resnično primerno za vsakogar, tudi za ljudi, ki jim primanjkuje prostora, da bi si ustvarili lasten vrt.

Menite, da potrebujete za vrtnarjenje ogromno površino lastne zemlje? Ste si vedno želeli urejene okolice, pa vam bivanjsko okolje ne dopušča gojenja bujnega rastlinja? Vam pomanjkanje denarja onemogoča ureditev ogromnega in bujnega vrta? Knjiga VRT V MALEM vam bo razkrila skrivnosti vrtnarjenja v cvetličnih posodah in vam omogočila, da boste kljub prostorski stiski uživali v lepotah pisanih rož, bujnih grmičkov, zelenja … 

S pomočjo te izjemne knjige boste našli primerne cvetlične posode za vsako rastlino ter si uredili lastno sanjsko pribežališče, polno vaših najljubših cvetic, v katerem se boste sprostili in si odpočili od napornega dne. Četudi bo vaš vrtiček še tako majhen, vam bo zagotovo prinašal veliko veselja in harmonije. Vzdrževanje tovrstnega vrtička je izjemno preprosto in vzame precej manj časa in denarja, kot vzdrževanje velikega vrta, zato bodo nasveti iz knjige VRT V MALEM dragoceni predvsem za ljudi, ki so zelo zaposleni ali pa želijo preprosto uživati v lepoti rastlinja, ne da bi morali za vzdrževanje porabiti ogromno časa in denarja.

Uživajte v lepotah svojih najljubših rastlin in se ne pustite omejevati s pomanjkanjem prostora ali denarja!
 

Redna cena:

39,90 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789610102694
Specifikacija 28x22x2,4
Avtor VEČ AVTORJEV
ISBN 9789610102694

Mnenja uporabnikov

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.