PRESKOČI NAVIGACIJO
Fizika 3, učbenik z DVD-jem

Učbenik Fizika 3 odlikuje:    sodoben didaktični pristop, ki dijake spodbuja k razumevanju fizikalnih pojavov v vsakdanjem življenju;  pregledna zasnova vsebine, ki je razdeljena na splošna in posebna znanja ter izbirne vsebine;  možnost izvedbe aktivnega pouka: poskusi, ki spremljajo razlago, temeljijo na enotnem šolskem inventarju merilnikov za računalniško podprte meritve in jih lahko na enak način izvedete v razredu;  pester nabor izbirnih vprašanj, podobnih prvi poli mature, in številne naloge za utrjevanje snovi z rešitvami;  bogato in nazorno slikovno gradivo, začinjeno z duhovitimi ilustracijami;  DVD, ki vsebuje posnetke poskusov z dodano analizo, veliko dodatnih nalog in izbirnih vprašanj, bliskovite razlage ter druge zanimivosti.     ...

Redna cena:

22,95 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789610126539
Specifikacija 26x22x1,2
Založnik MLADINSKA KNJIGA ZALOŽBA D.D.
Avtor VEČ AVTORJEV
ISBN 9789610126539

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.