PRESKOČI NAVIGACIJO
Ustvarjalne ideje za vse dni v letu

V najzgodnejšem obdobju razvoja je za otroško igro značilno prostodušno brkljanje in ustvarjanje s predmeti, ki jih otroci najdejo v svoji okolici.

Knjiga Ustvarjalne ideje za vse dni v letu ponuja 75 ustvarjalnih idej za otroke od 3. leta starosti dalje in nudi veliko možnosti za ustvarjanje skozi vse letne čase.

• Predstavljene izdelke boste delali iz preprostih materialov s poudarkom na ponovni uporabi odpadnih surovin.
• Oznake za težavnost, čas trajanja in strošek vam bodo v pomoč pri izbiri ustrezne dejavnosti.
• Podroben seznam potrebščin, nazorna navodila za izdelavo in ilustracije pa bodo pripomogli k uspešni izpeljavi projektov, na katere boste skupaj z otroki ponosni.

Ustvarjajte z otrokom ob začetku šolskega leta, v času božičnih praznikov, med zimskimi in poletnimi počitnicami … in pomagajte razvijati ročne spretnosti in ustvarjalnost otroka.

Redna cena:

19,95 €
 * Košarica ni na voljo, ker artikel ni dobavljiv.

Podrobnosti

EAN 9789610126836
Specifikacija 25x22x1
ISBN 9789610126836

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.