PRESKOČI NAVIGACIJO
O zajčku, ki bi rad zaspal

V tej prav posebni, inovativni zgodbici za lahko noč so uporabljene prefinjene psihološke tehnike, ki pomagajo otrokom, da se sprostijo, hitreje utonejo v sen in trdneje spijo. Zgodbica otrokovi podzavesti sugerira, naj zaspi. O zajčku, ki bi rad zaspal odlično učinkuje tako pri dnevnem počitku kot pri nočnem spanju.

Glavni junak zgodbice, zajček Jan, je utrujen, vendar ne more zaspati. Zato se z mamico odpravita k stričku Zehu po pomoč. Na poti srečata prijaznega polžka Sanjčka in modro Trudno sovo. Oba Janu svetujeta, kako bo hitreje zaspal. Čeprav je zajček vedno bolj utrujen, nadaljuje pot. Striček Zeh ga posuje s čarobnim praškom. Jan postane še bolj utrujen in komaj zmore pot do doma, kjer takoj zaspi in mirno prespi vso noč do jutra.


Uporabite zgodbico o zajčku, ki bi rad zaspal, ko se dogajajo razburljive reči ali ko kaka motnja onemogoča otroku, da bi zaspal.
- Mikael Odhage, psiholog

Ste se kdaj trudili, da bi otrok zaspal, in si želeli, da bi imeli pri roki čarobni urok? Carl-Johanova očarljiva knjižica bo uspavala vaše najmlajše, kot bi mignil.
- Matt Hudson, pisec in psihoterapevt

Najboljše pri tej knjigi je, da vam ni treba opominjati otrok, naj se sprostijo in zaspijo, ker je vse to že v knjigi in jim samo preberete. Zajček, ki bi rad zaspal je tudi prijetno branje in zelo dobro opravi svoj namen.
- Veronica Ryde´n, vzgojiteljica v vrtcu

To prikupno slikanico s prelepimi ilustracijami mi je priporočil prijatelj in kmalu se je izkazala za zelo učinkovit pripomoček, ki pomaga otroku zaspati.
- Christina Henwood, marketinška menedžerka

Redna cena:

16,95 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789610139355
Specifikacija 26x21x1
Avtor FORSSEN EHRLIN CARL-JO HAN
ISBN 9789610139355

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.