PRESKOČI NAVIGACIJO
Brihtna glavca, Na lov za besedami 8,9 angleško besedišče

Zbirka nalog v obliki blokov Angleščina, Na lov za besedami je namenjena ponavljanju in utrjevanju angleškega besedišča, ki ga učenci obravnavajo pri pouku angleščine v OŠ. Besedišče posameznega bloka je razdeljeno po tematskih sklopih, usklajenih z učnim načrtom za posamezen razred. Zbirka nalog za 8. in 9. razred vsebuje: • raznovrstne naloge, ki pregledno utrjujejo izbrano besedišče v 6 tematskih sklopih (križanke, labirinti, iskanje besed v mreži, manjkajoče črke, povezovanje, dopolnjevanje besedila …), • avtentična besedila z nalogami, ki preverjajo bralno razumevanje, • rešitve nalog in strani za samooceno na koncu zbirke.

Redna cena:

7,95 €
Količina:
Dodaj v košarico
Čas dostave Na zalogi

Podrobnosti

EAN 9789610143710
Specifikacija 28x19x0,6
Založnik MLADINSKA KNJIGA ZALOŽBA D.D.
Avtor VEČ AVTORJEV
ISBN 9789610143710

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.