PRESKOČI NAVIGACIJO
Ičigo ičie

Spoznajte japonsko umetnost, s katero je vsak trenutek nepozaben! Kako najti pot do zadovoljstva, izpolnjenosti in sreče v kulturi hipnega, ko vse počnemo površno, življenje pa drvi mimo? Odgovor ponujata avtorja uspešnice Ikigaj v svoji drugi knjigi Ičigo-ičie, v kateri predstavljata japonsko umetnost doživljanja nepozabnih trenutkov. Najboljši trenutek je vedno zdaj! Če ga ne doživimo v polnosti, ga ne bo več nazaj. Navdihujoča knjiga Ičigo-ičie vam bo pomagala, da ne boste živeli več v preteklosti ali prihodnosti, temveč tukaj in zdaj: z umirjenostjo, radostjo ob majhnih stvareh, čuječnostjo in hvaležnostjo. ...

Redna cena:

19,99 €
Količina:
Dodaj v košarico

Predstavitev

Opis

Danes prepogosto živimo prehitro in ne opazimo lepote, ki nas obdaja. Kako se ustaviti? Kje najti ključ do zadovoljstva, izpolnjenosti in sreče?

Ta navdihujoča knjiga nas uči, kako …

• se otresti preteklosti in prihodnosti, da bo vsak trenutek nekaj edinstvenega;
• ustvariti nepozabna srečanja v osebnem in poklicnem življenju;
• v življenje vključiti zen, ki se ga je Steve Jobs naučil od japonskega učitelja in je bil ključen za njegov uspeh;
• s čuječnostjo izboljšati odnose;
• odpreti vrata ustvarjalnemu toku, kadar ga potrebujemo.


Najboljši trenutek življenja je vedno zdaj.
Avtorja sta bralce po svetu najprej navdušila s knjigo Ikigaj, japonska umetnost življenja. V tem priročniku nam odkrivata nov koncept, ki ima prav tako korenine v japonski kulturi in bo spremenil življenje milijonom bralcev.

Ičigo-ičie, japonska umetnost doživljanja nepozabnih trenutkov, je navdihujoča pripoved, ki nas uči, kako se otresti preteklosti in prihodnosti, da bo vsak trenutek nekaj edinstvenega; kako razumeti sinhronost kot pripomoček zavestne čarobnosti; ustvariti nepozabna srečanja v osebnem in poklicnem življenju; v življenje vključiti zen, ki se ga je Steve Jobs naučil od japonskega učitelja in je bil ključen za njegov uspeh; s čuječnostjo izboljšati odnose in odpreti vrata ustvarjalnemu toku, kadar ga potrebujemo.

Podrobnosti

EAN 9789610153344
Specifikacija 20.5x14.8x1.
ISBN 9789610153344

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.