PRESKOČI NAVIGACIJO
Sociologija, učbenik, prenovljena izdaja
Učbenik je povsem usklajen z novim učnim načrtom in katalogom znanj. Razdeljen je na 8 tem: Družba - zdravje, telo, bolezen; Družina; Šolanje; Religija in verovanjski sistemi; Odklonskost in kriminaliteta; Množični mediji in komunikacije; Znanost - družbeni razvoj in ekološka vprašanja; Delo in prosti čas.

Temeljno besedilo dopolnjujejo didaktični elementi, ki obravnavane vsebine utrjujejo in povezujejo z vsakdanjim življenjem. Za boljše razumevanje in povezovanje vsebin so v pomoč različni citati, primeri, naloge, grafične ponazoritve, humorne risbe.

Vsaka tema se zaključi z vprašanji in literaturo, na koncu obravnavanih tem pa je slovar strokovnih izrazov. V učbeniku je poseben poudarek namenjen razvijanju sposobnosti refleksije lastnega socialnega položaja in oblikovanja stališč, prepričanj in delovanja kot temelja za strpno in odgovorno ravnanje.

Redna cena:

16,90 €
Količina:
Dodaj v košarico
Čas dostave Na zalogi

Podrobnosti

EAN 9789610201113
Datum ponatisa 01.10.2019
Datum izdaje 03.11.2011
Število strani 244
Vezava Broširano-rezkano
Specifikacija 19x27x1,1
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor POČKAR MIRJAM, TAVČAR KRANJC MARINA
ISBN 9789610201113

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.