PRESKOČI NAVIGACIJO
V vseh poslovalnicah DZS d.d. lahko unovčite BON 21 za nakup delovnih zvezkov, učbenikov in knjig. Za več informacij kliknite Tukaj.
Končno šola

Vstop v šolo je za vsakega otroka zelo razburljivo doživetje, polno pričakovanj. Prve šolske korake mu olajšamo z odgovori na njegova številna vprašanja. Priročnik na kratek in otroku prijazen način odgovori na vsa vprašanja povezana s šolo. Vsebuje 18 poglavij:Vpis v šolo, Šola, Prvi šolski dan, V učilnici, To je moj razred, Šolski dan, Čas in ura, Dnevi v tednu, Moji šolski predmeti, Branje in pisanje, Učimo se pisati črke, Kdo dela v šoli?, Moja pot v šolo, Štetje in računanje, Učimo se šteti in računati, Med odmorom, Počitnice in Abecedno kazalo.

Prevod: Aleksandra Maček

Redna cena:

15,50 €

Spletna cena:

8,00 €

Prihranek:

7,50 €
Količina:
Dodaj v košarico
-48%

Predstavitev

V priročniku: odgovori na otrokova vprašanja o šolskem življenju, prostor za zapise in fotografije, prve vaje v pisanju in računanju, barvne fotografije, ki bodo staršem in otrokom v pomoč pri pogovoru, "zelene table" z dodatnimi pojasnili. Vpis v prvi razred bo s pomočjo te knjige še bolj nepozaben.

Podrobnosti

EAN 9789610201649
Datum izdaje 26.07.2010
Število strani 40
Specifikacija 23x23x0,8
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Prevajalec SAMA NAVITAS D.O.O.
ISBN 9789610201649

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.