PRESKOČI NAVIGACIJO
Evolucija, biotska pestrost in ekologija - ekologija, učbenik

Učbenik EKOLOGIJA je del zbirke učbenikov za poučevanje biologije v gimnazijskih programih izobraževanja. Sledi ciljem prenovljenega učnega načrta. Zajema vsebine osnovnih in maturitetnih znanj, ki jih predvideva prenovljeni učni načrt. Potrjen je kot del učbenika EVOLUCIJA, BIOTSKA PESTROST IN EKOLOGIJA. Vsebina učbenika je razdeljena v 12 poglavij, v katerih lahko dijaki: spoznajo osnovne pojme in zakonitosti ekologije, razlikujejo med ekologijo kot temeljno biološko vedo in varstvom okolja in narave ter med ekološkimi in okoljevarstvenimi problemi, se seznanijo z neprestanim spreminjanjem ekosistemov, povezujejo ekološke prilagoditve organizmov na zunanje okolje z evolucijskim razvojem vrst, spoznavajo elemente populacijske dinamike...

Redna cena:

17,50 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789610201977
Datum ponatisa 24.07.2019
Datum izdaje 30.09.2010
Število strani 168
Vezava Broširano-rezkano
Specifikacija 20x28x0,6
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor DAVORIN TOME, VREZEC AL
ISBN 9789610201977

Mnenja uporabnikov

Dodatki za artikel

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.