PRESKOČI NAVIGACIJO
Mala vadnica slovenskega jezika

Mala vadnica slovenskega jezika z raznovrstnimi dejavnostmi sledi vsebinam priročnika Mala slovnica slovenskega jezika avtorice Mateje Gomboc, zato je dragocen delovni zvezek k že uveljavljenemi Mali slovnici slovenskega jezika.

Enako kot slovnico, tudi vadnico odlikuje zelo pregledna zasnova s preglednicami, shemami, živahnimi ilustracijami in reprodukcijami slikovnega gradiva. Rešitve vaj so zbrane na koncu knjige.

 

Obe deli vključujeta temeljne jezikovne vsebine v srednji šoli in ob tem sledita prenovljenim učnim načrtom tako v vsebinskem kot tudi v terminološkem pogledu. Namenjeni sta zbranemu pregledu znanja v srednji šoli, zlasti ob njenem zaključku, tj. pri splošni in poklicni maturi ter zaključnemu izpitu, hkrati pa sta dragocena priročnika za vse, ki želijo spoznati temeljna slovnična področja, zgodovino slovenskega jezika, njegove zvrsti in mesto v širšem evropskem prostoru. Temeljna poglavja so: Slovenski jezik v času in prostoru, Jezikovni sestav, Sporazumevanje in Besedilne vrste.

Redna cena:

12,90 €
Količina:
Dodaj v košarico
Čas dostave Na zalogi

Podrobnosti

EAN 9789610202295
Datum ponatisa 29.08.2019
Datum izdaje 20.07.2011
Število strani 208
Vezava Broširano-rezkano
Specifikacija 16x23x0,8
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor MATEJA GOMBOC
ISBN 9789610202295

Mnenja uporabnikov

Dodatki za artikel

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.