PRESKOČI NAVIGACIJO
Branja 4, učbenik, prenovljena izdaja

Tako kot v prejšnjih učbenikih je učno gradivo zaradi pestrosti in kompleksnosti literarnega pouka zasnovano trodelno, tj. iz žanrskega, tematskega in literarnozgodovinskega sklopa. Učbenik uvaja poglavje z žanrskima sklopoma Dnevnik ter Biografija in avtobiografija. Tematski sklop je predstavljen v poglavju Drugačni in zaznamovani, samotneži in čudaki. Literarnozgodovinski sklop zajema izbrane avtorje in besedila od druge polovice 20. stoletja do sodobne književnosti; poudarjena je zlasti slovenska književnost. Na koncu učbenika so obravnavani ustvarjalci, besedila, žanri in sklopi, povzeti v preglednih shemah in razpredelnicah, ki bodo omogočale urejen pregled celotne štiriletne učne snovi.

Redna cena:

21,20 €
 * Košarica ni na voljo, ker artikel ni dobavljiv.

Podrobnosti

EAN 9789610202318
Datum ponatisa 24.05.2019
Datum izdaje 26.08.2011
Število strani 328
Vezava Broširano-rezkano
Specifikacija 19x26x1,1
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor IRENA NOVAK-POPOV, DARINKA AMBROŽ, ALOJZIJA ZUPAN SOSIČ, MOJCA POZNANOVIĆ, JAKOB JAŠA KENDA, MARJAN ŠTRANCAR, JANA KVAS
ISBN 9789610202318

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.