PRESKOČI NAVIGACIJO
V vseh poslovalnicah DZS d.d. lahko unovčite BON 21 za nakup delovnih zvezkov, učbenikov in knjig. Za več informacij kliknite Tukaj.
Skrbimo za naš planet: Fej! Odpadki

Slikanice za razvijanje odgovornega odnosa do okolja

Zbirka slikanic "Skrbimo za naš planet" poduči otroke, kako lahko kar najbolje skrbimo za okolje, predvsem pa, kaj in kako lahko oni pripomorejo k temu. Spoznali bodo, kako lahko skrbimo za čisto vodo in zrak, kako lahko privarčujemo pri energiji in kako lahko zmanjšujemo odpadke. Na koncu vsake slikanice najdejo otroci napotke za različne dejavnosti, starši in/ali učitelji pa navodila, kako in katere pojme naj otroku podrobneje razložijo.

Velike tiskane črke za bralce začetnike!

V zbirki: Skrbimo za naš planet: Švist! Zrak. Skrbimo za naš planet: Fej! Odpadki. Skrbimo za naš planet: Klik! Energiija. Skrbimo za naš planet: Pljusk! Voda.

Redna cena:

7,25 €

Spletna cena:

3,00 €

Prihranek:

4,25 €
Količina:
Dodaj v košarico
-59%

Podrobnosti

EAN 9789610202349
Datum izdaje 01.04.2011
Število strani 20
Specifikacija 22x22x0,8
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Prevajalec DARINKA KODERMAN PATAČKO
ISBN 9789610202349

Mnenja uporabnikov

Dodatki za artikel

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.