PRESKOČI NAVIGACIJO
Mikrobiološke preiskave živil, učbenik

Učbenik obravnava mikrobiološke preiskave hrane in mikrobiološko kontrolo, ki obsega nadzor:

- kritičnih kontrolnih točk,
- surovine,
- procesa predelave,
- oseb v proizvodnji,
- površin, predmetov, aparatov, naprav, ki prihajajo v stik z živili in predmetov  splošne rabe,

- polizdelkov,
- končnih izdelkov in ravnanja z  njimi med skladiščenjem, transportom in prodajo,

- vode,
- učinkovitosti čistil in razkužil,
- prisotnosti zaviralnih snovi.

Redna cena:

15,40 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789610203445
Datum izdaje 30.05.2013
Število strani 144
Vezava Broširano-rezkano
Specifikacija 29x20x0,5
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor BAJT NEŽKA
ISBN 9789610203445

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.