
Učbenik vsebuje tri vsebinske sklope in obravnava:
- Delitev sladic.
- Osnovna znanja pri načrtovanju in oblikovanju sladic.
- Učenje brizganja s tanko nitko in z nastavki.
- Polizdelki za oblikovanje sladic.
- Manj trajne sladice.
- Sveže sladice.
- Materiali in tehnike izdelave dekorja za sladice.
- Oprema, orodje in pripomočki v slaščičarstvu.
- Strokovni izrazi.
- Literatura.
- Delovne pole.
Učbenik služi tudi kot dobrodošel pripomoček v proizvodnji sladic, v podjetjih in za vse, ki si želijo dobrih informacij o pripravi sladic.
Redna cena: |
34,10 € |
Predstavitev
Odlike učbenika:
- jasen in jedrnat uvod,
- podrobno razloženi recepti,
- številne sheme,
- bogato slikovno gradivo.
Podrobnosti
EAN | 9789610203452 |
---|---|
Datum ponatisa | 11.08.2020 |
Datum izdaje | 30.07.2013 |
Število strani | 456 |
Vezava | Broširano-rezkano |
Specifikacija | 29x20x1,4 |
Založnik | DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D. |
Avtor | DARINKA GOSTEČNIK |
ISBN | 9789610203452 |
"Lepo da ste nas obvestili o novih učnih kompletih To je tehnika 6 in 7. Bilo bi v redu, če bi učitelji TIT ta gradiva tudi lahko prejeli in si ogledali živo."
- Franc Fajfar, 27.05.2015