PRESKOČI NAVIGACIJO
Berem z Iksom, dodatne vaje za branje v 1. razredu osnovne šole

Dodatne vaje za branje Berem z Iksom 1 z izbranimi besedili pomagajo otroku k tekočemu branju, hkrati pa razvijajo domišljijo in govor, učijo novih besed in sestavljanja povedi, ter spodbujajo otroka k razmišljanju in pogovoru. Bralne vsebine so pisane s premišljeno izbrano obliko in velikostjo pisave velikih tiskanih črk ter so primerne otrokovi starosti.

Redna cena:

7,90 €
Količina:
Dodaj v košarico

Predstavitev

Bralne naloge otroka postopoma peljejo od branja zlogov do črk, od krajših k daljšim besedam, od povedi do krajših besedil. Vsebino bogati privlačno slikovno gradivo, ki olajša razumevanje in spodbudi branje.

Vaje so diferenciane, zato bodo v izziv tudi otrokom, ki poznajo že vse črke. Nalogam so dodana pojasnila in navodila, ki bodo v pomoč učiteljem in staršem pri razvijanju bralne pismenosti.

Podrobnosti

EAN 9789610209423
Datum ponatisa 19.04.2023
Datum izdaje 06.06.2018
Število strani 48
Vezava Broširano-rezkano
Specifikacija 20x27x0,3
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor PISK MARIJA, URŠIČ ZALKA, VIŠČEK SABINA, VASJA KOŽUH
ISBN 9789610209423

Mnenja uporabnikov

Dodatki za artikel

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.