PRESKOČI NAVIGACIJO
Psihologija učenja in pouka, prenovljena izdaja 2018

Od poučevanja k učenju.

 

Prenovljena in dopolnjena izdaja priročnika Psihologija učenja in pouka, avtorice Barice Marentič Požarnik.

Posodobljena in dopolnjena izdaja pregledno in razumljivo predstavlja sodobne psihološke poglede na učenje in poučevanje. Sodoben pristop še zdaleč ne obrača na glavo tega, kar že vemo o učenju, temveč v središče raziskovanja postavlja učenje učenja, kar postaja eden najpomembnejših ciljev šolanja in vseživljenjskega učenja.

Psihologija učenja in pouka je v takšni ali drugačni obliki že 40 let bogat vir znanja in spodbud tako za učitelje vseh stopenj kot tudi za študente, starše in vse, ki želijo bolje razumeti in uravnavati procese učenja.

Priročnik je namenjen pedagogom, andragogom, svetovalnim delavcem, učiteljem v osnovni in srednji šoli, staršem ter vsem, ki se ukvarjajo z izobraževanjem in bi želeli poglobiti svoje razumevanje učenja.

 

Redna cena:

25,90 €
Količina:
Dodaj v košarico
Čas dostave Ni na zalogi

Dobavljivo po 31.3.2019

Podrobnosti

EAN 9789610209461
Datum ponatisa 09.07.2018
Specifikacija 20x27x1,2
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor BARICA MARENTIČ-POŽARNIK
ISBN 9789610209461

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.