PRESKOČI NAVIGACIJO
Branja 3, učbenik, prenovljena izdaja

Potrjena berila Branja 1-4 so posodobljena antologija literarnih besedil za srednje šole.

Vsebujejo izbor reprezentativnih besedil iz slovenske in svetovne književnosti, urejen z mislijo, da literarna besedila niso samo obvezna učna snov, temveč veliko več: vir intenzivnega občutenja in razmišljanja, pridobivanje novih in potrjevanje znanih izkušenj ter vznemirljiva pot v lastno domišljijo in ustvarjalnost. Zato je namen te antologije spodbujati pester pouk književnosti (tudi jezikovnih dejavnosti) in poglabljati zanimanje za branje literature.

Redna cena:

22,50 €
Količina:
Dodaj v košarico

Predstavitev

Bralni del spremljajo temeljne literarnovedne informacije ter razvejan didaktični instrumentarij za dejavno komunikacijo s prebranim besedilom.

Podrobnosti

EAN 9789610209775
Datum ponatisa 21.08.2019
Število strani 448
Vezava Broširano-šivano
Specifikacija 20x29x1,3
Založnik DZS, ZALOŽNIŠTVO IN TRGOVINA, D.D.
Avtor IRENA NOVAK-POPOV, ALOJZIJA ZUPAN SOSIČ, TORKAR-PAPEŽ KATARINA, DARINKA AMBROŽ, JAKOB JAŠA KENDA, BOŽIDARA KRAKAR-VOGEL, MARJAN ŠTRANCAR, MAJDA DEGAN-KAPUS
ISBN 9789610209775

Mnenja uporabnikov

Dodatki za artikel

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.