PRESKOČI NAVIGACIJO
Metabolizem tkiv in organov pri človeku

Metabolizem tkiv in organov pri človeku je prvi slovenski učbenik, ki obravnava metabolne procese pri človeku.  Učbenik je z vsebino ter s privlačnimi in poenostavljenimi shemami metabolnih procesov prilagojen predvsem učnemu načrtu in potrebam študentov splošne medicine in dentalne medicine. Večina poglavij je primerna tudi za študente drugih zdravstvenih smeri, zanimiva pa bo tudi za študente različnih ved o življenju. Hkrati pa bo knjiga lahko služila tudi osvežitvi in poglobitvi znanj zdravnikom, saj je razumevanje posebnosti metabolnih procesov, ki potekajo v posameznih tkivih in organih pri človeku, pomembno pri odločitvah o zdravljenju bolnikov.

Več o učbeniku si lahko preberete na https://www.evedez.si/metabolizem

Redna cena:

72,00 €
Količina:
Dodaj v košarico

Predstavitev

Avtorici sta pregledno obdelali metabolizem po posameznih tkivih in organih, pri čemer sta vključili tudi nekatera tkiva in najnovejša spoznanja, ki jih običajni biokemijski učbeniki ne obravnavajo. Literature, ki bi na ta način na enem mestu združevala znanje iz omenjene tematike, po naši vednosti ni tudi v mednarodnem prostoru.

Podrobnosti

EAN 9789610210122
Datum izdaje 28.11.2022
Število strani 448
Vezava Broširano-šivano
Specifikacija 21x27x1,6
ISBN 9789610210122

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.