PRESKOČI NAVIGACIJO
Znam za več - Matematika 6

Zbirka Znam za več je namenjena izboljšanju učnega uspeha, pripravi na preizkuse, utrjevanju znanja ter lažjemu in hitrejšemu učenju pri posameznih predmetih v osnovni šoli

Zgradba posameznih poglavij temelji na najsodobnejšem pristopu k samostojnemu učenju. Pri matematiki je nova snov predstavljena z zgledi z nazornimi razlagami, sledijo vaje z rešitvami, ki omogočajo učinkovito utrjevanje, točkovan preizkus na koncu poglavja pa pokaže doseženi napredek.

V knjigi za 6. razred so v skladu z učnim načrtom zajete naslednje teme: naravna števila, računske operacije, ulomki decimalna števila in računanje z njimi, enačbe in neenačbe, obseg, ploščina, površina in prostornina, koti ter krožnica in krog.

Redna cena:

6,85 €
 * Košarica ni na voljo, ker artikel ni dobavljiv.

Podrobnosti

EAN 9789612098155
Specifikacija 29x20x0,6
Založnik ZALOŽBA ROKUS KLETT, D.O.O.
Avtor KONČAN T. IN OSTALI
ISBN 9789612098155

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.