PRESKOČI NAVIGACIJO
Znam za več - Slovenščina 6

Zbirka Znam za več je namenjena izboljšanju učnega uspeha, pripravi na preizkuse, utrjevanju znanja ter lažjemu in hitrejšemu učenju.
Zgradba posameznih poglavij temelji na najsodobnejšem pristopu k samostojnemu učenju: novo snov predstavlja uvodni strip, sledijo vaje z rešitvami, ki omogočajo učinkovito utrjevanje ter zaključna naloga Znaš? Znam., ki omogoča dodatno utrjevanje in nadgradnjo naučenega, točkovan preizkus na koncu tematskega sklopa pa pokaže doseženi napredek.
Slovenščina 6 vsebuje 250 vaj in 5 preizkusov, ki omogočajo samostojno delo z neumetnostnimi besedili – z besedilnimi vrstami in jezikovnimi temami. Na koncu so dodane še rešitve.

Redna cena:

6,85 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789612098346
Specifikacija 29x21x0,6
Založnik ZALOŽBA ROKUS KLETT, D.O.O.
Avtor DRAGICA KAPKO, CAJHEN NANA, DRUSANY NEVENKA
ISBN 9789612098346

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.