PRESKOČI NAVIGACIJO
V vseh poslovalnicah DZS d.d. lahko unovčite BON 21 za nakup delovnih zvezkov, učbenikov in knjig. Za več informacij kliknite Tukaj.
Čist Simpl - Slovenščina: književnost na maturi

Priročnik predstavlja razvoj svetovne in slovenske književnosti od časov najstarejših civilizacij do sodobnosti. Sistematično, pregledno in v kronološkem zapovrstju predstavlja literarna obdobja in njihove značilnosti ter pripadajoče avtorje in dela. V njem je mogoče najti definicije temeljnih literarnoteoretičnih pojmov, nakazan pa je tudi razvoj posameznih literarnih vrst. Obogaten je s preko 50 nalog , ki dijaku omogočajo, da se temeljito pripravi na maturo ali poklicno maturo, saj od njega terjajo povezovanje podatkov, primerjanje, povzemanje, utemeljevanje in vrednotenje. Odlikuje ga tudi sodobno in razgibano oblikovanje.Namenjen je gimnazijcem in srednješolcem, ki se pripravljajo na ustni del mature in poklicne mature.

Redna cena:

14,85 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789612099183
Specifikacija 29x21x0,8
Avtor ŠINK JURE
ISBN 9789612099183

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.