PRESKOČI NAVIGACIJO
Peti element 8, učbenik

Vsebina učbenika je razdeljena na pet poglavij, ki nosijo imena petih elementov, v njih pa so zajeti snov, delci snovi, kemijske reakcije, elementi in ogljikovodiki. Posamezna podpoglavja so prikazana na dveh oziroma štirih straneh. Pri tem je vsaka sklenjena učna tema zaradi boljše preglednosti prikazana na dveh sosednjih straneh. Tako ima učenec, ko odpre učbenik, pred seboj vse, kar se nanaša na določeno vsebino.
Vsaka učna tema se začne s ključnimi besedami  in uvodnikom, nadaljuje pa z razlago. Ta je razdeljena na tri do pet vsebinskih sklopov, ki se vedno začenjajo s podnaslovom v obliki vprašanja in pogosto vsebujejo tudi kakšno vprašanje »stoj in premisli«. Razlago podpirajo in dopolnjujejo fotografije, ilustracije in tehnične risbe. Učno temo sklenejo povzetek in predlogi aktivnosti (ponovi, razmisli …).

Redna cena:

16,25 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789612099961
Specifikacija 21x29x0,6
Založnik ZALOŽBA ROKUS KLETT, D.O.O.
Avtor VEČ AVTORJEV
ISBN 9789612099961

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.