PRESKOČI NAVIGACIJO
Molitve - Zaveza z Bogom: navdihujoče in vódene meditacije za življenje, polno ljubezni in sreče

Navdihujoče in vodene meditacije za življenje polno ljubezni in sreče Molitev izpolni človekovo potrebo po Bogu, navdihu in afirmaciji lastnega duha. V molitvi spregovorimo z esenco vsega, kar obstaja, torej tudi z lastno esenco. Molitev je dajanje moči, saj je dogovor med človekom in Bogom in v ta dogovor vložimo vso svojo vero. Z njo zberemo pogum za delovanje, z delovanjem pa stopimo korak bližje k uresničitvi svojih želja. Vsakdo med nami vsaj enkrat v življenju začuti zavezo z našim Stvarnikom. To so trenutki navdiha, ko občutimo brezmejnost stvarstva, lepoto in popolnost vsega, kar obstaja. Naš čustveni odziv nam lahko vzame sapo. Občutimo najčudovitejši notranji mir, prepojen s silno radostjo, in temu pravimo blaženost oziroma stanje miline in hvaležnosti. Občutimo navzočnost Boga. Spet drugič nam sapo vzamejo pritiski življenja. Zdi se nam, da naše življenje drvi v napačno smer in ne vemo, kaj bi storili. V primerjavi z brezmejnostjo življenja se počutimo premajhne in želimo si, da bi nas nekdo odrešil težav. Naš čustven odziv lahko postane nemoč, prepojena z žalostjo, strahom ali jezo, zato molimo: "Oh, Bog, prosim, pomagaj mi." Tedaj občutimo, da smo bili uslišani, začutimo navzočnost Boga in smo potolaženi.

Redna cena:

20,82 €
 * Košarica ni na voljo, ker artikel ni dobavljiv.

Podrobnosti

EAN 9789612267155
Specifikacija 16x12x1
ISBN 9789612267155

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.