PRESKOČI NAVIGACIJO
Wegweiser 1 neu, delovni zvezek

Prenovljen DELOVNI ZVEZEK je bil deležen pozitivnih recenzij in je v postopku potrjevanje na Strokovnem svetu RS za splošno izobraževanje.

Učno gradivo WEGWEISER 1 NEU je zasnovan na novem učnem načrtu za poučevanje in učenje nemščine kot obveznega drugega tujega jezika v 7. razredu v osnove šole ob upoštevnju posodbobitev sprejetih osnovnošolskih kurkuov za nemški jezik. To pomeni, da so imele avtorice pred očni tako jasen okvir za določanje pričakovanega znanja po vsekem letu učenja .

Nagovarja predvsem učence brez predznanja oziroma tiste, ki kljub vključevanju v jezikovne tečaje nimajo dovolj trdnega znanja, da bi lahko spremljali pouk nemškega jezika na nadaljevalni stopnji.

Redna cena:

12,90 €
Količina:
Dodaj v košarico
Čas dostave Na zalogi

Podrobnosti

EAN 9789612303167
Specifikacija 27x20x0,5
Založnik ZALOŽBA OBZORJA D.D.
Avtor HERTA OREŠIČ
ISBN 9789612303167

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.