PRESKOČI NAVIGACIJO
Znanka ali uganka 7, učbenik z dodatkom

V prvem delu učbenika so obravnavane jezikovne teme, v drugem besedilne vrste. Učbenik tako lahko učencem služi kot priročnik, učiteljem pa omogoča lastno izbiro pri vrstnem redu obravnavanja tem.
S preglednicami ter zgledi iz Slovarja slovenskega knjižnega jezika in Slovenskega pravopisa si učenci lahko pomagajo pri reševanju vaj, hkrati pa se s tem navajajo na uporabo priročnikov. Razlage neznanih besed, ki so bile v prejšnjih učbeniških kompletih navedene v učbeniku, so tokrat zbrane v Priročnem slovarčku, ki je dodan delovnemu zvezku.
Preproste razlage dopolnjujejo pomagala in opozorila, kar lahko učencem olajša pravilno rabo jezika. Dodane so tudi razne zanimivosti in duhovite ilustracije, ki popestrijo spoznavanje jezikovnih tem.
 

Redna cena:

15,70 €
Količina:
Dodaj v košarico
Čas dostave Na zalogi

Podrobnosti

EAN 9789612414238
Specifikacija 20x28x0,9
Založnik MODRIJAN ZALOŽBA D.O.O.
Avtor MARTA KOCJAN BARLE, SMISL MILENA
ISBN 9789612414238

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.