PRESKOČI NAVIGACIJO
Znanka ali uganka 8, delovni zvezek z dodatkom

Delovni zvezek pri učencih spodbuja samostojno razmišljanje, izražanje mnenj in ustvarjanje besedil. Poleg vaj za utrjevanje so v njem tudi naloge, s katerimi se učenci naučijo, kako sklepati na podlagi zgledov in kje poiskati odgovore.
Naloge so razvrščene po metodično-didaktičnih zamislih avtorjev, a si učitelji lahko pri obravnavanju tem izberejo tudi drugačen vrstni red.
Priložen je Priročni slovarček, v katerem so zbrana slovarska in leksikonska gesla za delo z učbenikom in delovnim zvezkom. Slovarček navaja učence k uporabi priročnikov, z vajami v delovnem zvezku pa se naučijo uporabljati tudi spletno različico SSKJ in Slovenskega pravopisa.

Redna cena:

14,50 €

Spletna cena:

14,06 €

Prihranek:

0,44 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789612415686
Specifikacija 28x20x1
Založnik MODRIJAN ZALOŽBA D.O.O.
Avtor VEČ AVTORJEV
ISBN 9789612415686

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.