PRESKOČI NAVIGACIJO
Mlinček 1, 2. del, delovni učbenik

V delovnem učbeniku se prepletajo tri predmetna področja: slovenščina, matematika in spoznavanje okolja. Večpredmetni učbenik prinaša veliko prednosti tako za učitelje kot učence, saj med drugim omogoča enostavnejše načrtovanje pouka in upošteva celostno dojemanje sveta, ki je značilno za to starostno obdobje.

Drugi del Mlinčka se začne s temo Zima, ki prinaša tudi sproščene in igrive vsebine, povezane s predprazničnim časom. V tem delu učenci spoznajo praznike in letne čase ter, kako ob prazniku sporočimo naslovniku najboljše želje, kako se zahvalimo za darilo, spoznajo tudi različne oblike družinske skupnosti. Razvijajo časovno orientacijo in utrjujejo pojme prej, potem, včeraj, danes, jutri, poimenujejo dneve v tednu, spoznajo, kakšno je bilo življenje nekoč.
Usvojijo števila do 10 (vključno z nič) ter dve osnovni računski operaciji: seštevanje in odštevanje. Spoznajo like.
Prek zabavnih pesmic, kakovostnih ilustracij in raznovrstnih nalog začnejo spoznavati črke in njihov zapis. Pri tem razvijajo predbralne in predopismenjevalne zmožnosti. Poslušajo neumetnostna besedila, kot je opis igrače, jih razčlenjujejo in tudi sami tvorijo, pripravijo se na govorni nastop.
Skrbno izbrana umetnostna besedila z likovno kakovostnimi ilustracijami učencem omogočajo poglabljanje in doživljanje vsebin pri posameznih temah, spoznavanje in opazovanje razlik med svetom, v katerem živijo, in domišljijskim svetom v književnem besedilu ter estetski užitek ob doživljanju umetnosti.
 

Redna cena:

13,20 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789612416508
Specifikacija 28x20x0,6
Založnik ZALOŽBA ROKUS KLETT, D.O.O.
Avtor VEČ AVTORJEV
ISBN 9789612416508

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.