PRESKOČI NAVIGACIJO
Znanka ali uganka 8, samostojni delovni zvezek, 1. del + koda

Slovenščina, Znanka ali uganka 8 je nov samostojni delovni zvezek v dveh delih.
Njegova posebnost je, da združuje razlago snovi in vaje iz obstoječega učbenika in delovnega zvezka Znanka ali uganka 8.
V čem je prednost take razporeditve? Učiteljem in učencem na enem mestu ponuja razlago posamezne teme in pripadajoče naloge ter praktične vaje za utrjevanje predelane snovi.
Jezikovne teme so predstavljene sistematično, nazorno in pregledno. Vzorčna besedila so povzeta po različnih virih ali sestavljena posebej za šolsko rabo. Učne teme dopolnjujejo risbe in fotografije.
Nova zasnova ponuja možnost izbire za tiste učitelje, ki so naklonjeni samostojnim delovnim zvezkom, in vsem, ki si želite zamenjati obstoječa gradiva, pa jih zaradi omejitev v učbeniških skladih ne morete. Prav tako bodo učenci s samostojnimi delovnimi zvezki obogateni z razlagami, ki utegnejo koristiti tudi njihovim staršem.

Redna cena:

9,90 €
Količina:
Dodaj v košarico
Čas dostave Na zalogi

Podrobnosti

EAN 9789612417284
Specifikacija 28x20x0,8
Založnik MODRIJAN ZALOŽBA D.O.O.
Avtor VEČ AVTORJEV
ISBN 9789612417284

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.