PRESKOČI NAVIGACIJO
Znanka ali uganka 7, samostojni delovni zvezek, 1. del + koda

Samostojni delovni zvezek Slovenščina, Znanka ali uganka 7 sledi zasnovi iz 6. razreda, saj učiteljem in učencem na enem mestu ponuja sistematično, nazorno in pregledno razlago posamezne teme in pripadajoče naloge. Pri osvajanju znanja bodo učencem v pomoč tudi zgledi za reševanje, opozorila in pojasnila ter zgledi iz slovarja in pravopisa. Naučili se bodo uporabljati elektronsko in spletno različico slovarja in pravopisa. Novost v 7. razredu je Priročni slovarček kot priloga prvemu delu samostojnega zvezka, ki bo razrešil marsikatero težavo pri razumevanju neznanih izrazov in pomagal širiti besedni zaklad. Teme dopolnjujejo risbe in fotografije. Vzorčna besedila zanje so povzeta po različnih virih ali sestavljena posebej za šolsko rabo. Določene teme so opremljena tudi s slušnimi in videoposnetki. Učenci bodo s samostojnim delovnim zvezkom bogatejši za nazorne in s zgledi podkrepljene razlage, ki utegnejo koristiti tudi njihovim staršem. 

Redna cena:

9,90 €

Spletna cena:

9,60 €

Prihranek:

0,30 €
Količina:
Dodaj v košarico

Podrobnosti

EAN 9789612418069
Specifikacija 28x20x0,9
Založnik MODRIJAN ZALOŽBA D.O.O.
Avtor MARTA KOCJAN BARLE, SMISL MILENA
ISBN 9789612418069

Mnenja uporabnikov

Sorodni nakupi

Napišite svoj komentar
Vaš komentar:* Ocenite artikel:
Čas uporabe izdelka: Bi artikel priporočili?
*Za komentiranje morate biti prijavljeni.
Pomagajmo drugim...

Mnenja uporabnikov so lahko zelo koristen pripomoček pri odločitvi za nakup posameznega artikla, zato poskušajte biti pri pisanju čim bolj objektivni. Delite z drugimi svojo izkušnjo z artiklom - kaj so njegove prednosti in slabosti?

Vaše mnenje bo pred objavo pregledal urednik DZS. Pridržujemo si pravico, da mnenja, ki so žaljiva oziroma kakor koli neprimerna, ne objavimo.

Vaš komentar bomo pregledali v roku 24 ur.